ЖЕЛЕЗНИЧАРИТЕ“ ЗАПОЧВАТ С ДВЕ ДОМАКИНСТВА НОВИЯТ СЕЗОН

Приемаме Левски (Главиница) и Енергия (Търговище) в първите два кръга на североизток, после сме гости на Орловец (Победа)

Броени дни преди началото на новото първенство в „Североизточната „В“ група ОС на БФС-Варна утвърди последните промени в програмата за сезон 2001/2002.

Обединеният русенски отбор „ЛОКОМОТИВ-Чикаго“ отново, както и преди година, стартира с две поредни домакинства. На 19 август тази неделя „железничарите“ откриват сезона с последния си съперник през миналото първенство Левски (Главиница). Вторият пореден домакински мач е насрочен за събота 25 август. Тогава на стадион „Локомотив“ в Русе ще гостува новакът Енергия (Търговище), в който се обиграват юноши на съгражданите им от Светкавица.

В третия кръг по програма ЛОКОМОТИВ-Чикаго ще гостува в добричкото село Победа на местния Орловец.

От центалата на БФС във Варна напомнят, че началните часове на срещите са с час по-рано от тези в Първа лига. През август мачовете започват от 17:00 часа, а през септември в 16:00 ч. Поради дублирането на отбори от Русе, Търговище и Добрич някои от срещите в Североизточната „В“ група са изтеглени в събота, вместо неделя, когато са повечето мачове.

Ако има съвпадения в домакинствата на отбори от Първа лига и „В“ група в един уикенд, то отборът от по-долната дивизия ще играе в събота, решили още в БФС-Варна.

Мнения

Напиши коментар