И фотофинишът нe успя да отдели резултатите на атлет на Локо (Русе)

Ангел Ангелов от ЛАСК Локомотив (Русе) спечели третото място на 200 м на проведения през уикенда национален шампионат за юноши младша възраст в Сливен. Бегачът на русенските „железничари“ спря хронометрите на 23,08 сек. Същият резултат постигна Живко Стоянов от АСКЛА Сливен. Дори фотофинишът не успя да раздели постиженията им и така двамата делят третото място. Първи с 22,91 е Михаил Младенов от Лудогорец (Разград), следван от Марио Янев от АК-Джордан – 23,07.

Ангел Ангелов участва и на 100 м, където отново дели мястото си с друг атлет, след като фотофинишът пак не успя да раздели постижението му. Ангелов остана 6-и с резултат 11,60, колко постигна и Иван Йовчев от СКА Петя Пендарева (Казанлък). Победител в тази дисциплина стана Марио Янев АК-Джордан с резултат 11,28, следван от Александър Кирилов от Атлет (Монтана) с 11,38 и Атанас Ангелов от ЛАК Ямбол с 11,42.

В скока на височина Християн Вълев от Локомотив (Русе) остана на престижното четвърто място в крайното класиране с резултат 175 см. Титлата тук спечели Сунай Янушев от Спринт (Червен бряг), скочил 191 см, следван от Габриел Владимиров от Спартак (Плевен) – 185 см и Илия Сивков от Хеброс (Харманли) – 180 см.

Снимка: BGathletic.com

Мнения

Напиши коментар