Нуриев пое “Малчика Юнайтед”

Ремзи Нуриев е новият треньор на третодивизионния Малчика Юнайтед, стана ясно вчера. Бившият наставник на Чикаго се оттегли от досегашния си тим след обединението с Локомотив, но светкавично прие офертата на конкурента от Батишница. Той ще има нелеката задача да стегне отбора, който миналата година се бореше за оставане в групата, като заложи на млади и кадърни момчета. Досегашният наставник Петър Колев остава на работа в клуба като мениджър.

Малчика започна вчера подготовка за новия сезон с 30 футболисти. Първата тренировка се проведе в комплекс Ялта, където клубът предплатил за ползването на салон и съблекални. Очаква се до няколко дни към тима да се присъединят още играчи. Отборът от Батишница смята да приюти и футболисти, отхвърлени от Локомотив-Чикаго, стига новият треньор Ремзи Нуриев да ги поиска в състава. Първите си контролни мачове тимът планира за следващата седмица, като за целта се търсят подходящи съперници.

Освен това Малчика Юнайтед ще бъде подкрепен за новия сезон от пожелали анонимност засега бизнесмени. Клубът няма да бъде лишен и от подкрепата на досегашния си главен спонсор – международния рефер Светлозар Маринов, който фактически издържа клуба в последните години.

Мнения

Напиши коментар