Силно участие на мъжете на Локо (Русе) на турнира „Самарско знаме“

Състезателят на Локомотив (Русе) и на националния отбор на България Денис Димитров остана втори в спринта на 100 м на провелия се в Стара Загора международен лекоатлетически турнир „Самарско знаме“. Катарецът Самюел Франсис грабна първото място с време 10,33 сек. Най-бързият българин в момента Денис Димитров защити реномето си и се нареди втори във финалния спринт и първи сред българските участници с 10,46 сек, следван от Йордан Йовчев с 10,73.

Още един състезател на Локомотив (Русе) участва във финала на 100 м. Илиан Борисов остана на пето място в крайното класиране с 10,88 сек. След няколко фалстарта от финалното бягане на 100 м бяха дисквалифицирани двама състезатели от Катар и един от Бахрейн.

В крайното класиране на 200 м Илиан Борисов от Локомотив (Русе) остана на седмо място с резултат 22,39 сек.

Турнирът „Самарско знаме“ се провежда за пръв път след 21-годишно прекъсване. Състезанията се състояха на отлично подготвения стадион „Берое“ в Стара Загора.

Денис Димитров /с червено-черния екип/ остсъпи само на катареца Самюел Франсис във финала на 100 м на международния турнир „Самарско знаме“ в Стара Загора.
Снимка: Илиан Телкдежиев, lap.bg

 

Мнения

Напиши коментар