Юношите на „Локомотив“ с амбиции за първото място в зона „Русе“

Всички са доволни от условията на стадион „Локомотив“

Всеки ден на стадион „Локомотив“ трийсет юноши, разделени на две групи тренират под взискателния и зорък поглед на треньора си Ремзи Нуриев.

След като миналата година завършиха на четвърто място в Стара Загора, където бяха проведени финалите на републиканското първенство по футбол за деца, сега те ще се стремят да затвърдят и да подобрят позициите си, защото: „Моите отбори винаги се стремят да завършат на първите места“ – твърди господин Нуриев и допълва, че въпреки четвъртото място, тази година в Стара Загора представянето им е можело да бъде по-добро. През тази есен юношите младша възраст на „Локомотив“ – Русе имат само победи в досегашните си мачове от първенството на юношите в зона „Русе“.

В последната си среща тази седмица на стадион „Дунав“ те надиграха юношите на „Дунав 98″ с 3:0.Треньорът и децата са доволни от базата, където провеждат тренировъчния процес. Игрището на стадион“ Локомотив“ постоянно се поддържа, като ежедневно се полива и подстригва. Всички са доволни, че нямат проблеми от финансов характер, защото децата са бъдещето и всички в клуба го знаят. През зимата юношите на „Локомотив“ – Русе ще водят подготовката си в залата на ремонтирания спортен комплекс „Ялта“. Там те водиха зимния си тренировъчен процес миналата година и са доволни от условията, който им бяха предоставени.

Удовлетворението от работата, която практикуваш, наличието на материално-техническа база, където до водиш заниманията си, нужната екипировка, това са компонентите за един бъдещ успех, а на стадион „Локомотив“ се работи здраво за този успех. Който иска да види резултата от работата тук, трябва тази събота от 9 часа и 30 минути да наблюдава юношите на „Локомотив“ – Русе срещу „Кубрат“ на стадион „Локомотив“ .

Автор: Ильо Драфилов

Тренировка на ст."Локомотив"

 

 

Мнения

Напиши коментар