Безпощадни гости

Кубрат (Кубрат) – Локомотив (Русе) 1:4

Русенските локомотивци гостуваха в Кубрат. В борбата за челото тази среща трябваше да потвърди възхода на гостите и за голяма радост футболистите на „Локомотив“ потвърдиха това.

Те играха много активно, с амбиция и желание за победа. През цялото време поддържаха високо темпо и показаха, че са по-силният отбор. Като колектив „Локомотив“ действаше задружно, със силно нападение и добра защита. В хода на мача бяха направени много и интересни комбинации, в основата на които бяха Румен Монев, Благовест Георгиев и Цвятко Барбушев.

Защитата, ръководена от Драгомир Григоров, бързо разби опитите за атака на домакините и изпари техните надежди за победа.

Още в началните минути локомотивци проведоха няколко остри атаки, но безрезултатно. В 22 мин. Томислав Господинов откри резултата. В 43 мин. Мариян Тодоров покачи на 2:0. Така завърши първото полувреме.

Още в началото на второто домакините намалиха на 1:2. Това стресна гостите и те заиграха още по-комбинативно и напористо. В 60 мин. Благовест Георгиев покачи на 3:1, а в 80 мин. Петров затвърди окончателния резултат 4:1.

С резултатната и хладнокръвната си игра русенските футболисти показаха, че могат да играят силно и на чужд терен. Те се движеха много, подаваха си добре и атакуваха непрекъснато вратата на противника. В хубав стил те спечелиха напълно заслужена победа.


Съставът на „Локомотив“ срещу „Кубрат“: Марин Маринов, Петко Кирилов, Драгомир Григоров, Йорданов, Цвятко Барбушев, Мариян Тодоров, Стефан Митов, Томислав Господинов (Виктор Нанков), Благовест Георгиев, Румен Монев, Петров (Евгени Колев).


Тодор Георгиев, в.“ Утро“.

Напишете първия коментар

Напиши коментар