БФС връчи купи за вторите места на отборите на „Локо“ в Зона „Русе“

На специална церемония, проведена на стадион „Локомотив“ тази вечер, бяха връчени купите за завоюваните втори места от отборите на децата и юношите младша възраст в тазгодишните първенства на Зона „Русе“.

Лично председателят на Областния съвет на БФС Димитър Димитров – Кулеманс връчи трофеите на капитаните на двата „железничарски“ тима.

От името на своите съотборници пръв вдигна купата капитанът на детския отбор до 15 г. Симеон Спасов /на снимката горе/.

Локомотив U15 - второ място

Детският отбор на ФК Локомотив (Русе), завършил втори в първенството за сезон 2022/23. Връчената купа от БФС е в ръцете на треньора Камен Симеонов.

В първенството на Зона „Русе“ „Локо U15” се нареди на второто място с актив от 28 точки (9 победи, едно равенство и 4 загуби), изпреварвайки връстниците си от Черноломец (Попово), които финишираха с 26 точки. Първенец в тази група стана Лудогорец (Разград) с 33 точки.

Локомотив U17 - второ място

Купа за второто място в първенството за юноши младша възраст на Зона "Русе" за сезон 2022/23 получава от името на съотборниците си капитанът на "Локомотив U17" Даниел Митев. Отличието му бе връчено лично от председателя на Областния съвет на БФС Димитър Димитров - Кулеманс на специална церемония, проведена на 31 май 2023 г.

Кулеманс поздрави и юношите младша възраст на „Локомотив“ и връчи купата на капитана на тима Даниел Митев.

В шампионата на Зона „Русе“ младите „железничари“ се наредиха на второто място (24 точки, с осем победи и две загуби) само на точка зад лидера „Дунав“, който финишира пръв с 25 точки. Трети остана Лудогорец (Разград) с 19 точки.

Локомотив U17 - второ място

Отборът на юношите младша възраст на ФК Локомотив (Русе), завършил втори в първенството за сезон 2022/23. Връчената купа от БФС е в ръцете на треньора Камен Симеонов.

Напишете първия коментар

Напиши коментар