Важно съобщение от Lokomotiv1930.com

Скъпи приятели,

Обръщаме се към вас, за да ви уведомим, че уеб сайтът Lokomotiv1930.com и неговите профили в социалните мрежи от този момент нататък ще имат строго НЕОФИЦИАЛЕН СТАТУТ спрямо футболния клуб.

Lokomotiv1930.com е създаден преди 22 години и винаги се е стремил да предоставя актуална и достоверна информация за Локомотив (Русе), да популяризира успехите, историята и традициите на „железничарите“. Сайтът и неговите социални канали са били винаги в услуга на отбора и са се ползвали с доверието на различните ръководства на футболния клуб.

Уверяваме Ви, че и занапред ще се опитваме да ви поднасяме, макар и в по-ограничен вариант, актуална и достоверна информация за любимия отбор, но ще използваме собствени източници за набавянето й, различни от сегашното ръководство на ФК „Локомотив“.

Какво наложи тази безпрецедентна стъпка? Не, не са само последните две загуби на представителния отбор с 1:6 и 2:7… Те са просто последицата от безотговорната политика на сегашното ръководство на клуба, начело с председателя му Явор Кирилов. За съжаление, г-н Кирилов не се оказа на висотата на очакванията и пое по път, чиито резултати уронват сериозно престижа на ФК Локомотив (Русе) и го отдалечават твърде далеч от неговите базисни ценности и достойнства.

Чашата на търпението преля, когато сегашните ръководители на клуба, явно с цел да прикрият собствения си морален банкрут и да си измият ръцете за несполучливата клубна политика, посегнаха и отстраниха от отбора дългогодишния капитан на Локомотив (Русе) Живко Парашкевов – човек, дал и даващ душа и сърце за „червено-черната“ фланелка, доказан боец и лидер, „отворена книга“, от която младите могат само да четат и да се учат. Подобно отношение към капитана на Локо (Русе) и другите опитни футболисти в отбора е крайно неприемливо и абсолютно недопустимо. Това е престъпление спрямо футбола!

Така че, такива председател и Управителен съвет не заслужават нашето доверие и от днес вече те го нямат. Надяваме се скоро ФК Локомотив (Русе) да има ново ръководство – с хора, милеещи не на думи, а на дела за нашата кауза.

По отношение на т.нар. „старши треньор“ Свилен Касабов. Той е най-слабият треньор, когото ФК Локомотив (Русе) е имал в цялата своя 93-годишна история. Когато нямаш морал и чест сам да се оттеглиш навреме – първото място на позорната страница в историята ти е гарантиранo. Г-н Касабов е начело на представителния отбор от 27 септември 2021 г. За тези две години в Трета лига под негово ръководство отборът има 5 победи, 9 равенства и 31 загуби, част от които са със срамна разлика в резултата. Считаме, че „старши треньорът“ е получил предостатъчно шансове и, меко казано, не се е справил с работата – нито отборът прогресира в класирането, нито пък за това време успя да развие на нужното ниво качествата на поверените му в първия отбор млади футболисти. Следва да подаде оставка или да бъде отстранен от поста, както правят в нормалните клубове след подобни позорни загуби.

Разбира се, можем да изнесем още много нелицеприятни неща от кухнята на ФК Локомотив (Русе), но ще спрем дотук. Очакваме промени!

САМО ЛОКО РУСЕ! ❤️????

Екипът на Lokomotiv1930.com

Напишете първия коментар

Напиши коментар