В залата на комплекс „Локомотив“ се проведе Коледен турнир по спортна гимнастика

ГСК Локомотив

На 14 декември в спортна зала „Локомотив” се проведе традиционния Коледен турнир по спортна гимнастика за момичета и момчета, организиран от Ученическата спортна школа в Русе, със съдействието на гимнастически спортен клуб „Локомотив“ – Русе. В турнира взеха участие отборите на СК „Етър-Стил” от Велико Търново, ОДК Търговище,  и русенските Акро, Локомотив и УСШ. Участваха 105 деца на възраст между 5 и 10 години. За най-малък участник бяха наградени Яна Василева на 5 г. и Стамат Джагалски на 6 г. Всички участници получиха медали, грамоти, лакомства и индивидуални награди.

В същото време в Парка на Възрожденците на Коледното състезание по ориентиране се съревноваваха около 30 деца от УСШ. След успешно преминаване на маршрутите всички участници бяха почерпени с лакомства и получиха грамоти.

На 15 декември в зала „Иван Ханджиев” децата от отделението по волейбол показаха своите умения на родителите си на традиционния Коледен турнир на УСШ. След много положителни емоции децата си тръгнаха с много награди.

В неделя, 22 декември от 10.00 ч. в залата по тенис на маса на ул. „Щип” 9, УСШ ще проведе Коледен турнир и за тенесистите от школата. За участие са поканени и деца от  Попово,  Свищов,  Плевен и Румъния.

Информацията е на УСШ – Русе.

Напишете първия коментар

Напиши коментар