Детските отбори на Локомотив (Русе) гостуваха на „Лудогорец“

Три формации от школата на Локомотив (Русе) гостуваха по покана на Лудогорец (Разград) за контролни срещи срещу тамошните си връстници. Мачовете бяха оспорвани и се получиха полезни проверки за малките „железничари“.

„На тази възраст резултатите не са важни, но всичките ни три отбора играха като равни с децата на „Лудогорец“, коментира един от треньорите в школата на „железничарите“ Калоян Георгиев. „Хубавото е, че например през този уикенд успяхме да изведем на терена над 70 деца и младежи от Локомотив (Русе), накарахме ги оставят компютрите и телефоните и да спортуват.“

„Аз и колегите ми, които водят другите две формации, сме изключително доволни от представянето на нашите възпитаници в Разград. С такива мачове те израстват като футболисти, учат се на труд, дисциплина, ред и постоянство. И резултатите не закъсняват. Всички останахме възхитени от условията, които предлага базата на „Лудогорец“. Искам специално да изкажа нашите благодарности и на всички родители на децата от школата на Локо (Русе). Те са постоянно с нас и тяхната подкрепа е изключително важна“, допълни още Георгиев.

На терена на спортния комплекс в Разград детският тим на русенските „железничари“, родени 2008/09 г. с треньор Валентин Валентинов, записа победа над връстниците си от „Лудогорец“ със 7:5.

Не по-малко оспорвани бяха и другите две контроли, в които домакините успяха да се наложат. Родените през 2007 г., с треньор Калоян Георгиев, бяха близо до успеха, но в последните минути отстъпиха за крайното 3:5. Срещата при родените през 2005 г. между „Лудогорец“ и Локомотив (Русе), с треньор Огнян Брайнов, завърши 4:1.

В същото време в мач от първенството при юношите младша възраст в зона „Русе“ младите „железничари“ гостуваха в Завет. Там формацията, водена от треньора Румен Шанкулов, стигна до лесен успех с 4:1 срещу местния „Вихър“.

Родените през 2008/09 г. малки локомотивци, заедно с треньора си Валентин Валентинов. Те победиха „Лудогорец“ със 7:5.

  

Още снимки + видео от гостуването на децата на Локо (Русе) в Разград вижте тук.

Напишете първия коментар

Напиши коментар