„Дунав II” и „Локо“ завършиха 2:2 в контрола

Русенските „Дунав II” и „Локомотив“ завършиха наравно 2:2 в контролна среща, играна днес на изкуствения терен на спортния комплекс в квартал „Здравец“. Точни за „железничарите“ бяха Добромир Филипов и Бисер Георгиев.

Двата русенски тима – участници в първенството на Североизточната Трета лига, имаха намерението да изиграят тази контролна среща по-рано през подготвителния период, но тя бе отлагана на два пъти поради падналия сняг и лошото време.

Отново поради усложнената метеорологична обстановка планираните за днес приятелски срещи на „Дунав II” срещу „Вихър“ в Славяново и на „Локомотив“ срещу „Доростол“ в Силистра бяха отменени. Така двата тима успяха набързо да се организират и да си дадат среща на терена на дунавци.

Получи се интересна проверка с коректна игра и от двете страни. „Железничарите“ играха една идея по-смислено от своя съперник, но не успяха да го победят.

Милен Маринов откри за „Дунав II“ в 38-ата минута, а малко по-късно бе отстранен от игра за опасна игра срещу Мартин Ангелов.

През второто полувреме „железничарите“ натиснаха домакините и успяха да изравнят чрез Добромир Филипов в 56-ата минута. След това Ашкън Ашимов отново изведе дубъла на „Дунав“ напред в резултата – 2:1.

В 80-ата минута Бисер Георгиев показа, че е в отлична форма, разписвайки се във всички досегашни контроли на „Локо“, и вкара за крайното 2:2.

Срещу „Дунав II“ за „Локомотив“ започнаха: Александър Ангелов, Мартин Ангелов, Живко Дончев, Живко Парашкевов /капитан/, Ивайло Иванов, Мирослав Георгиев, Симеон Дочев, Добромир Иванов, Преслав Великов, Преслав Петков, Бисер Георгиев.

По-късно в игра влязоха: Преслав Иванов, Иван Димитров, Ивайло Попов и Николай Кабаев.

Напишете първия коментар

Напиши коментар