Една хубава победа на „Локомотив“

ДНА (Коларовград) – Локомотив (Русе) 1:3

На 8 май в Коларовград (дн. Шумен – б.р.) се проведе футболната среща между ДНА (Коларовград) и Локомотив (Русе) за първенство на Североизточната „Б“ републиканска група.

Играта започна с взаимни проучвания, като инициативата в началото на първото полувреме бе в ръцете на домакините. При едно нападение, благодарени на направен пропуск от отбраната на „Локомотив“, централният нападател на ДНА откри резултата. Докрая на полувремето отборът на „Локомотив“ се организира и проведе няколко опасни атаки. Резултатът обаче остана същия.

В началото на второто полувреме бе отсъден наказателен удар в полза на „Локомотив“, който Василев лесно превърна в гол. Изравняването на резултата още повече активизира локомотивци. Грубата игра на ДНА донесе на „Локомотив“ още един наказателен удар, също превърнат в гол. В 75-ата минута чрез самостоятелна акация Косев умело отбеляза третия гол за своя отбор. Срещата завърши при резултат 3:1 за „Локомотив“.

Отборът на „Локомотив“ през цялата игра имаше техническо и физическо превъзходство. Той заслужено спечели победата. Особено добре се проявиха в нападението Дишлиев, Костов, Бъчваров, а в отбраната Василев и Бозев.


Д. Димитров

Напишете първия коментар

Напиши коментар