„Железничарите“ прегазиха „Приста“ в първи контролен мач

ЛОКОМОТИВ-ЧИКАГО започна подготовката си за пролетния полусезон с класическа победа с 3:0 срещу водачът в ОФГ-Русе Приста (Средна кула). „Червено-черните“ имаха уговорен контролен мач с Локомотив (Каспичан), но гостите се отказаха от пътуване до Русе в последния момент.

Ръководството на „железничарите“ успя по спешност на уреди проверката с тима от русенския квартал Средна кула. Нашите изиграха добро първо полувреме, в което паднаха и трите попадения в мача. Първи се разписа Павлин Йотов за 1:0. Малко по-късно Пламен Кръстев центрира и Калоян Йорданов с глава удвои резултата. Дежурен гол на капитана на „железничарите“ Боби Георгиев доведе резултата до 3:0.

През второто полувреме треньорът Димитър Димитров-Кулеманс пусна в игра всички юноши от школата на ЛОКОМОТИВ-ЧИКАГО, които тренират с мъжкия отбор. Аматьорите от „Приста“ не оказаха никаква съпротива по време на целия мач и предимно се защитаваха в своята половина.

ЛОКОМОТИВ-ЧИКАГО започна в следния състав: Станев, Александров, Мъстънов, Огнянов, Серафимов, Илиев, Великов, Пл.Кръстев, Йотов, Боби Георгиев, К.Йорданов.

Мнения

Напиши коментар