Заслужена победа на „Локомотив“ над ДНА

Локомотив (Русе) – ДНА (Русе) 1:0

Футболната среща между отборите на русенските локомотивци и ДНА се игра на разкалян терен. С това обаче отборът на военните не се съобрази. Той прие неправилен начин на игра, а липсата на добра връзка между отделните линии и нервното напрежение, което се прояви в края на срещата, разочарова зрителите.

В отбора на ДНА като че ли липсваше желание и воля за победа. Отбраната се справи донякъде със своята задача, но нападението игра лошо. Бейкян например бе почти фигурант в игрището и по-скоро пречеше на съиграчите си отколкото да им съдейства. А за проявеното от него непристойно държание, съдията напълно правилно го отстрани. Съзнателно грубо играха и други състезатели на отбора на военните. Особено лошо впечатление направиха те в последните минути на мача, когато начело със своя капитан се опитаха да контузят състезатели от отбора на „Локомотив“.

Локомотивци спечелиха заслужено. Те играха сърцато, бориха се за всяка топка, упражняваха постоянен натиск към вратата на военните. Единственият гол на срещата бе отбелязан от Иван Дишлиев, чрез добре изпълнен наказателен удар.

Съдията Ганев показа липса на усет към авантажите, с което ощети и двата отбора.


Йордан Стойков

Напишете първия коментар

Напиши коментар