И „ДОБРИЧ 2000“ СЕ УПЛАШИ ОТ „ЖЕЛЕЗНИЧАРИТЕ“

Ръководството на ЛОКОМОТИВ-ЧИКАГО протестира срещу неявяванвто на отбори за мач в Русе

Поредният отбор от Североизточната „В“ група, който разочарова феновете на стадион „Локомотив“ се казва Добрич 2000. Частният клуб от добруджанския град не пристигна в Русе за среща от редовния кръг и се размина само със служебна загуба от „железничарите“.

Така в последния месец ЛОКОМОТИВ-ЧИКАГО има само един изгиран домакински мач – размазващата победа с 9:0 срещу ФК Дулово’98. От директен двубой с „червено-черните“ се отказаха по-рано Албена’97 и Калиакра (Каварна), които също спестиха „обречено“ гостуване на стадион „Локомотив“ в Русе.

От щабът на „железничарите“ протестираха срещу бездушното отношение на отборите от Добричка област и настояха БФС-Варна да вземе мерки за оганичаване на подобни действия вбъдеще.

„Готвим се сериозно за всеки мач, провеждаме всекидневни тренировки и имаме високи цели, но подобни изпълнения нарушават ритъма в подготовката на отбора“, споделя треньорът на ЛОКОМОТИВ-ЧИКАГО Димитър Димитров.

На практика излиза, че в посления месец само гостуваме, а кагато трябва да сме домакини, съперниците ни се отказват да пътуват до Русе. Все пак борбата продължава и „железничарите“ ще преследват пряката промоция до последния мач в първенството.

Напишете първия коментар

Напиши коментар