КОНФУЗНА ЗАГУБА ОТ ДУНАВ В НАБЪРЗО СТЪКМЕНА КОНТРОЛА

В изненадващо организиран приятелски мач обединеният отбор „ЛОКОМОТИВ-Чикаго“ допусна разгромна загуба с 1:8 от Дунав (Русе). Слабата физическа подготовка на „железничарите“ е основната причина за незадоволителното представяне. Почетният гол за „железниарите отбеляза Пламен Кръстев

Репортаж на в.“Утро“ от този мач:

Дунав разгроми с 8:1 съгражданите си от Локо-Чикаго в събота на Градския стадион в Русе. Контролата беше уредена на пожар в петък вечерта и футболистите от двата отбора разполагаха с броени часове за потягане на редиците. Момчетата на Никола Христов показаха доста жива игра и за разлика от предишните проверки действаха на далеч по-високи обороти.

Синята футболна чета се оттегли на почивката с аванс от 4 чисти гола, дело на Румен Ангелов, Димитров, Емил Иванов и Любо Николов. Особено атрактивно бе попаданието на Митко Димитров, прехвърлил елегантно вратаря Мирослав Златански. След като топката влетя в мрежата, двамата стари приятели си размениха закачливи реплики.

После настъпи часът на Светлозар Канев, оформил крайния резултат с нови четири гола. При 6:0 трениралият доскоро с Дунав Пламен Кръстев вкара почетното попадение за Локо-Чикаго. С фланелката на обединения тим игра и централният нападател Благовест Георгиев, който бе на проби в Академик /Свищов/.

Никола Христов пусна в игра всички свои възпитаници, включително и дошлият от Разград Борислав Борисов. Неговите изяви обаче не бяха особено очароващи. Заради зъбобол извън терена остана само стоперът Пламен Мънев.

Напишете първия коментар

Напиши коментар