Кулеманс е новият шеф на футбола Русе

Димитър Димитров–Кулеманса е новият шеф на Областния футболен съюз в Русе. Той заменя на поста Тодор Тодоров, който оттук нататък ще се съсредоточи изцяло в работата си като председател на детско-юношеската школа на ФК “Дунав”.

Заповедта за назначението на Димитров президентът на БФС Борислав Михайлов подписал на 21 февруари, като договорът е безсрочен. Вчера Димитров получи цялата документация от бившия вече шеф Тодор Тодоров, след което се зае веднага с футболните дела. Димитър Димитров е роден на 3 септември 1957 година. Като футболист има над 250 мача за “Локомотив” /Русе/ и “Лудогорец” /Разград/. Бил е треньор на “Локомотив” и на “Дунав”.

Димитър Димитров:
Който върши съвестно работата си, ще остане, който я кара през просото, ще изхвърчи

До лятото обаче Кулеманс не смята да прави промени в комисиите

Новият председател на Областния футболен съюз Димитър Димитров успокои подчинените си, че метлата в местната централа няма да играе до края на шампионата. “Не смятам да правя промени в нито една от трите комисии – Съдийската, Дисциплинарната и Спортно-техническата, но ще следя изкъсо всеки от членовете им. Който върши съвестно своята работа, ще остане, който я кара през просото, ще изхвърчи. Желанието ми е футболните срещи в Региона да бъдат празник, а не стадионите да са арена на батални сцени. Затова ще бъда безкомпромисен към нарушителите. Всички отбори ще бъдат равнопоставени, независимо дали се казват “Приста” /Средна кула/, Вятово, “Скалите”, Острица…”, каза още Кулеманс.

в.“Бряг“

Напишете първия коментар

Напиши коментар