Кулеманс с дарение за школата на Локо (Русе)

Председателят на Областния съвет на БФС Димитър Димитров – Кулеманс дари тренировъчни пособия на детско-юношеската школа на ФК Локомотив (Русе). 

Дарението включва конуси, хърдели, ластици, дъска за съблекалнята и много други пособия, които ще улеснят тренировъчния процес в школата на клуба. 

„Изключително сме доволни и оценяваме високо направения жест от страна на Кулеманса. Той показа за пореден път, че е близо до проблемите на футбола в нашия град и знае как да помага. Знаем, че Кулеманс е свързан с историята на „Локомотив“ и взема присърце нашата кауза което много ни радва. Получените пособия влизат веднага в употреба в нашия тренировъчен процес“, коментира по този повод техническият директор на клуба Калоян Георгиев.

Димитър Димитров – Кулеманс е последният треньор на „железничарите“, печелил с отбора промоция в „Б“ група. През сезон 2001/02 под негово ръководство Локо (Русе) финишира с титлата в Североизточната „В“ група. Но за съжаление тогава клубът бе закрит заради финансови проблеми и не се възползва от мястото в професионалния футбол.

Дъската вече е монтирана в съблекалнята на младите локомотивци.

Напишете първия коментар

Напиши коментар