Кулеманс треньор на “Локомотив-Чикаго”

Първа тренировка направи вчера обединеният отбор на Локомотив-Чикаго. Стана ясно, че макар и необявен засега официално, старши треньор на тима ще бъде Димитър Димитров. Досегашният селекционер на Локо цяла пролет на практика водеше състава на железничарите, а наскоро получи и диплом за завършена треньорска школа. Съпрезидентът на новия клуб Венци Ангелов съобщи, че наставникът на Чикаго Ремзи Нуриев е обявил оттеглянето си минути преди тренировката вчера. Нуриев решил занапред да се занимава само с деца.

Босовете на Локомотив-Чикаго Танов и Ангелов са се договорили с общината договорът за ползване на стадион Локомотив да бъде продължен. Депозираната по-рано молба от железничарите вече е резолирана с да от кмета Димитър Калчев. Клубът ще разполага и с базата в Тръстеник, но ще иска да ползва безплатно зала Ялта през зимата.

Целта ни е Б група, ще осигурим нормални условия в клуба. Финансови пролеми няма да има, говорим за заплати от порядъка на 150 лева, а премиите ще варират според противника, обявиха Ангелов и Танов. Димитър Димитров пък обяви, че вече е съвсем сигурно, че отборът ще играе контролен мач с ЦСКА на 25 юли в Трявна. Армейците бяха уговорили проверката с Дунав, но наставникът на сините Никола Христов отказа срещата заради многото неизвестни около отбора му.

Мнения

Напиши коментар