Локомотивци надделяха над гюргевските си колеги

Локомотив (Русе) – Локомотива (Гюргево) 2:1

На Градския стадион в Русе се състоя срещата Локомотив (Русе) – Локомотива (Гюргево). Пред любителите на футболната игра, дошли на международната среща, се разви една динамична, но твърда игра.

Двата отбора играха в състав:

„Локомотив“ – Камбуров – Стефанов, Бозев, Илиев – Добрев, Йорданов – Крумов (Натаров), Кундурджиев, Керемедчиев, Бейкян, Вутков.

„Локомотива“ – Маноле – Войку, Драганеску, Балаяну – Ташка, Пана – Стан, Ангелеску, Гица, Ене, Давид.

Първото полувреме протече при поделено надмощие. Домакините обаче бяха по-борбени и успяха да създадат по-опасни положения пред вратата на гостите. В 10-ата минута Вутков овладя топката на 6-7 метра от вратата на Маноле и с лек удар я изпрати в мрежата.

Гостите се активизираха. В 23-ата минута непокритият Гица от около 25 метра с хубав, остър удар изравни резултата. До края на полувремето не бе постигнат нов гол.

Второто полувреме започна с атаки на домакините. Те плътно обсадиха вратата на гостите и само прекаленото бавене на топката и ненужното комбиниране не позволи на състезателите от „Локомотив“ да покачат резултата. Едва в 84-ата минута влезлият на мястото на Крумов Натаров успя да вкара гол с глава при ъглов удар.

Срещата завърши при резултат 2:1 (1:1) за „Локомотив“.


Л. Гинев

Напишете първия коментар

Напиши коментар