ЛОКОМОТИВЪТ ПОТЕГЛИ ПО РАЗПИСАНИЕ – 4:0!

ЛОКОМОТИВ-Ч (РУСЕ) 4:0 Левски ’96 (Главиница)
Стадион „Локомотив“, Русе, 250 зрители .
Голмайстори – 2:0 К.Йорданов 10, 43, 3:0 Вл. Иванов 62, 4:0 Боби Георгиев 88
Главен съдия – Милен Маринов (Кубрат),Пом,съдии – Симеонов и Спасов (Разград)

При 34-градусова жега започна първият мач на обединения русенски тим Локомотив-Чикаго в новото първенство. По традиция „червено-черните“ тръгнаха силно и не разочароваха 250-те зрители, които предпочетоха да прекарат неделния следобед на стадион „Локомотив“.

Подмладеният отбор на гостите от Левски (Главиница) не оказа никаква съпротива и още в първите минути се оттегли в защита. Това позволи на русенци да погледнат веднага напред и след няколко опита нападателят Калоян Йорданов сполучи от непосредствена близост за 1:0.

„Локомотив-Чикаго“ продължи да търси нови попадения и след дузина пропуски в края на полувремето при една актака отдясно Владо Димитров центрира на Йорданов, който отбеляза второто си попадение в мача – 2:0.

През второто полувеме треньорът на „железничарите“ Димитър Димитров предприе смени, с които потърси по-ефективна игра от своите възпитаници. Капитанът Боби Георгиев се изтегли малко по-назад, откъдето раздаваше пасове на съоборниците си.

Стадионът стана на крака, когато след стаховит удар на юношеският национал Мирослав Великов топката се отби в страничната греда на гостите. Нищо не помогна обаче на вратаря Илиев, когато в 62-та мин. от границата на наказателното поле Владислав Иванов отправи неспасяем шут в горния десен ъгъл за 3:0.

В самият край на мача дойде часът на Боби Георгиев. Той получи удобна топка вляво и след като подлъга слисания вратар на гостите да излезе напред, без засилване от място отправи красив прехвърлящ удар – 4:0.

След края на срещата треньорът на „Локомотов-Чикаго“ Димитър Димитров-Кулеманс заяви: „Малко съм разочарован от играта, която показахме. Моите момчета излязоха пренавити и затова не се получи това, което аз исках да видя – игра с много движение и много подаване на топката, но въпреки всичко отбелязахме четири гола и смятам, че това беше достатъчно като за първи мач.“

ЛОКОМОТИВ-ЧИКАГО: Милчев, Вл.Димитров, Мастънов, Вал.Петров, Трендафилов (46- Йотов), Великов, П.Димитров(46-Илиев), М. Керчев, Боби Георгиев, К.Йорданов, Минев .

Левски (Главиница): Илиев, Сали, Неделчев, Войков, Юзеир, Тончев-жк, Ганев (75-Руфад) , Попов, Дим.Георгиев, Дан.Георгиев (70-Мехмед), В.Петров-жк

Напишете първия коментар

Напиши коментар