„Локомотив” отказва мача за Купата на АФЛ

Ръководството на ФК Локомотив (Русе) е уведомило Зоналния съвет на БФС във Варна, че клубът се отказва от участие в турнира за Купата на Аматьорската футболна лига. По програмата от втория кръг тази събота „железничарите” трябваше да приемат „Дунав” на стадион „Локомотив”.

„С голямо съжаление искам да съобщя за невъзможността ни да участваме в турнира за аматьорската купа срещу „Дунав” в събота. След изиграните три тежки гостувания за един месец резервната ни скамейка стана прекалено къса”, обясни ситуацията изпълнителният директор на Локо (Русе) Мартин Йорданов.

„Главен приоритет за нас на този етап остава първенството на Трета лига, където ще хвърлим всички наши сили. Пожелаваме късмет на съгражданите ни от Русе в следващата фаза на турнира за Купата на АФЛ и кураж по пътя към финала”, каза още Йорданов.

В следващия кръг от първенството на Североизточната Трета лига „железничарите” ще приемат на стадион „Локомотив” отбора на „Септември 98” от Тервел. Двубоят е насрочен за 6 ноември, събота, от 14:00 часа.


© ФОТО: Десислав Димитров (официален фотограф на Дунав)

Напишете първия коментар

Напиши коментар