„Локо“ надви „Бенковски“ с хеттик на Гюрсес Александов

Серията от контролни срещи преди началото на пролетния полусезон в Североизточната Трета лига приключи с дългоочакваната победа на „железничарите“. Трите гола на новото попълнение Гюрсес Александров се оказаха достатъчни за 3:0 срещу гостуващия на стадион „Локомотив“ отбор на Бенковски (Бяла).

Александров /на снимката/ се появи на терена като резерва след почивката и показа, че е точният човек, от когото „Локомотив“ се нуждае – не само да завършва атаките на отбора, но и да вдъхне нужното самочувствие на съотборниците си.

Липсата на изявен голмайстор остави своя отпечатък върху представянето на „железничарите“ през есенния полусезон, а и в контролните срещи досега. Усилията на отбора да гради атаките си някак си оставаха напразни при липсата на нападател, който да материализира създаваните положения.

С головете си в 53-ата, 60-тата и 81-вата минута на мача с „Бенковски“ Гюрсес Александров даде надежди за по-добро представяне на „Локомотив“ в първенството на Трета лига през пролетта и за излизане от опасната зона в класирането.

Добри думи заслужава и тимът на Бяла, който беше достоен съперник на „железничарите“ в тази последна контрола. Воденият от Цветан Ганев отбор на „Бенковски“ показа, че не случайно е лидер във временното класиране на русенската Западна областна група и с постоянство и добра организация би могъл скоро да бъде част от Трета лига.


Снимка: Областен футбол – Русе.

Напишете първия коментар

Напиши коментар