Локо (Русе) загуби в Нови пазар

„Железничарите“ допуснаха загуба с 0:3 при гостуването си в Нови пазар в среща от VII-ия кръг на първенството в Североизточната трета лига. Поради контузии отборът бе лишен от повече от половината си титуляри и групата за мача бе попълнена от юноши на клуба.

Дебют с „червено-черния“ екип в първия отбор направиха Кристиан Арсов и Кристиян Атанасов.

„Нямах много опции за състава преди това гостуване. Без Живко Парашкевов, Огнян Брайнов, Мартин Иванов, Джан Али и Динко Станчев е трудно да се сглоби боеспособен отбор и се наложи да повикам играчи от юношите старша възраст. За капак и вратарят ни Радосвет Христов не можа да изкара мача“, обясни кадровите проблеми наставникът на Локо (Русе) Ивайло Кирилов.

„Домакините от Нови пазар общо взето с три атаки ни победиха. Въпреки загубата, съм доволен от старанието на нашите млади футболисти. Демонстрираха добър футбол и се раздадоха. Създадохме и положения, които не успяхме да вкараме. Надявам се за следващия мач с Бенковски (Бяла) да успеем да възстановим част от контузените, защото липсата на опитните ни футболисти е критична за представянето на отбора“, каза още Кирилов след мача .

Съставът на Локо (Русе) в Нови пазар: Радосвет Христов (46′ – Кристиян Николов), Мартин Рачев, Ивайло Иванов, Владимир Перчемлиев, Кристиан Арсов (70′ – Кристиян Атанасов), Мерт Хасан, Мирослав Георгиев, Мартин Недков, Антонио Димитров, Дениз Неджмиев, Радомир Хараланов (65′ – Ивайло Димитров).

Мнения

Напиши коментар