Локо (Русе) записа втора победа в контролите

Локомотив (Русе) записа успех с 1:0 във втората си контрола от подготовката за новото първенство на Трета лига. „Железничарите“ биха в Кубрат с гол в 50-ата минута на новото попълнение Борислав Димитров.

Проверката бе добра възможност за старши треньора на русенци Ивайло Кирилов да види новопривлечените футболисти в Локо (Русе) срещу обновения тим на „Кубрат 2016“. В началото на второто полувреме след две поредни центрирания в пеналта Борислав Димитров засече топката в мрежата на домакините и огорчи бившия вратар на „железничарите“ Димитър Лазаров.

„Видя се, че има още върху какво да работим в оставащото време до началото на сезона. Липсва синхрон между новите и старите играчи в отбора, но затова са тренировките и контролните срещи да положим усилия за изчистването на този въпрос. Първата победа в контролите срещу юношите на „Дунав“ не я броя. Днес бяхме срещу далеч по-сериозен съперник. И сега успяхме да победим, но имам определени забележки към играта“, подчерта след мача старши треньорът на „железничарите“ Ивайло Кирилов.

Кирилов добави още, че Динко Станчев не е взел участие в контролата в Кубрат, тъй като се възстановява от травма. Другият опитен офанзивен играч Валентин Валентинов по всяка вероятност ще напусне клуба в посока Холандия.

Съставът на Локо (Русе) в Кубрат: Радосвет Христов, Джан Али, Огнян Брайнов, Мартин Иванов, Ивайло Иванов, Мерт Хасан (46′ – Живко Парашкевов), Мирослав Георгиев, Антонио Димитров (46′ – Борислав Димитров), Мартин Недков, Дениз Неджмиев, Ивайло Димитров.

Мнения

Напиши коментар