Локо (Русе) изигра две контроли за 24 часа

Локомотив (Русе) оползотвори уикенда с две контролни срещи, тъй като почиваше по програма в подновилото се първенство на Североизточната трета лига. Това даде възможност на новия старши треньор на тима Ивайло Кирилов да види в игра всички футболисти, с които разполага.

В събота по обед „железничарите“ победиха в Русе „Дунаря“ от съседния румънски град Гюргево с убедителното 4:1 . Два гола за успеха вкара новото попълнение Мартин Недков. По веднъж се разписаха Мартин Иванов и Радомир Хараланов.

Днес пък локомотивци бяха поканени в Разград за спаринг с втория отбор на „Лудогорец“. Русенци се представиха добре, като удържаха 0:0 до 75-ата минута на мача. След направени доста промени и в двата тима, участникът във Втора лига все пак успя да се наложи за крайното 3:0.

Локомотив (Русе) продължава подготовката си за пролетния дял на шампионата в Трета лига. Идния уикенд „железничарите“ ще запишат служебна победа с 3:0 над извадения от групата тим на ФК Спартак (Варна). Първият пролетен мач на „червено-черните“ ще бъде на 11 март. Тогава те ще гостуват в Търговище на „Светкавица“.

Мнения

Напиши коментар