Локо (Русе) „мигрира“ на стадион „Дунав“

Локомотив (Русе) ще изиграе всичките си домакински срещи от първенството на Североизточната трета лига на стадион „Дунав“.

Спортно-техническият щаб на „железничарите“ смята, че отборът ще се чувства по-комфортно на компактен стадион, където публиката е по-близо до терена. Точно такива са условията на стадион „Дунав“ в квартал „Здравец“. Очакванията са, че мачовете ще привлекат и допълнително зрители от околните квартали.

„Вариантът с Градския стадион отпада, тъй като ремонтът там ще започне рано или късно и предпочитаме да не се местим по време на сезона“, каза техническият директор на тима Калоян Георгиев.

„Мачовете на стадион „Дунав“ са по-добър вариант за нас. От миналата година, когато играхме там с отбора на „Марисан“, видяхме, че домакинствата ни са по-добре посетени. Надяваме се и сега да е така“, допълва старши треньорът на Локо (Русе) Борислав Богомилов.

Както вече съобщихме, ръководството на клуба обяви свободен вход за всички мачове на тима в Русе през новия сезон. Отделно, от Локомотив (Русе) се надяват да успеят да договорят излъчванията на двубоите с някоя от местните телевизии.

Напишете първия коментар

Напиши коментар