Локо (Русе) се събра за първа тренировка

При отрицателни температури и полярен студ протече първата тренировка на Локомотив (Русе) за новата година. Старши треньорът Борислав Богомилов изведе на изкуственото игрище на стадион „Дунав“ група от двадесетина футболисти. Играчите проведоха физически занимания и кратка двустранна игра на заснежения терен. Заниманието се състоя на осветление поради късния час.

В отбора на русенските „железничари“ на този етап няма напускащи футболисти. 4-5 нови играчи започнаха подготовка с Локо (Русе), като ръководство ще ги провери в предстоящите контролни мачове и ще прецени дали да ги задържи в тима за пролетния дял от първенството в Трета лига.

Първата контрола на локомотивци ще бъде в събота, 4 февруари, в Свищов. Съперник ще бъде тимът на местния „Академик“, който участва в първенството на Северозападната трета лига. Засега е предвидена още една проверка срещу свищовските „студенти“ на 11 февруари. В двата двубоя „железничарите“ ще гостуват, тъй като в Русе няма условия за провеждането на мачове поради тежката зимна обстановка.

„Червено-черните“ ще търсят още съперници за контроли. Спортно-техническият щаб планира поне още две проверки до края на месеца – една срещу тим от Трета лига и една срещу по-слаб съперник от областната група.


ВИДЕО ОТ ПЪРВАТА ТРЕНИРОВКА

Напишете първия коментар

Напиши коментар