Локо (Русе) уреди контрола с Литекс

Лятната подготовка на представителния тим на Локомотив (Русе) протича нормално, съобщават от клуба. В събота вечерта русенските „железничари“ завършиха наравно 0:0 в една полезна контрола като гости на Академик (Свищов).

Срещу „студентите“ Локо (Русе) игра в следния състав: Пламен Сашев, Огнян Брайнов, Борислав Джарнавлиев, Ивайло Иванов, Атила Юмер, Живко Парашкевов, Валентин Валентинов, Борислав Караиванов, Станимир Петров, Динко Станчев, Айгюн Ахмедов. Като смени в игра влязоха: Ивайло Кирилов, Мартин Рачев, Кристиян Петров и Георги Миланов.

В сряда, 27 юли, „червено-черните“ ще направят втора проверка срещу юношите до 19 г. на Дунав. В първата среща между двата отбора, играна на 16 юли, локомотивци надделяха с 3:1. Сега двубоят срещу младите „дракони“ ще бъде на ст. “Дунав“ и е с начален час 19:00.

Междувременно, ръководството на Локомотив (Русе) потвърди една интересна контролна среща. В събота, 30 юли, от 18:00 ч, на Градския стадион в Русе „железничарите“ ще приемат Литекс (Ловеч). Това ще бъде първа контрола за „оранжевите“ от лятната им подготовка, след като тимът от Ловеч се събра на първа тренировка едва в началото на тази седмица. След събитията в последните месеци, Литекс започва да гради нов отбор, който ще започне участие този сезон в първенството на Северозападната трета лига. За треньор е назначен бившият защитник на ловчанлии Живко Желев.

В програмата за контролните срещи на „железничарите“ са планирани още две проверки, като и двете ще се играят в Русе – на 6 август срещу Академик (Свищов) и на 10 август срещу Трансмариска (Тутракан).

Мнения

Напиши коментар