Мартин Керчев влиза в казармата

Полузащитникът на Локомотив-Чикаго Мартин Керчев напуска отбора следващата седмица, за да отбие редовната си военна служба. Юношеският национал е разпределен в столично поделение и без съмнение ще бъде привлечен в някой от софийските грандове.

За Керчев се натискаше Локомотив /Сф/, но клубът на Николай Гигов предложи малко пари и сделката се разсъхна. Напълно вероятно е халфът да изкара годината служба и с фланелката на ЦСКА.

Футболистът на Локо-Чикаго бе преди време на проби в Спартак /Пл/, а в юношеския национален тим бе сред най-добрите. Младокът бе желан и от Дунав, но баща му обяви пред медиите, че Керчев е за отбор от много по-висока класа. Заедно с Керчев униформата облича още един талант от школата на русенските железничари – универсалният играч Валентин Петров.

Керчев и Петров безспорно ще ни липсват, заяви наставникът на Локо-Чикаго Димитър Димитров – Кулеманс. Надявам се тази седмица най-после да уредим за отбора Миро Енев. Не правим трагедия от загубата във Варна, през втората част тотално надиграхме Феърплей, но изтървахме много изгодни положения, а в добавка допуснахме лек гол. Футболистите се стараха, така че няма да бъдат глобявани. Лошото е, че сега вече нямаме право на друга грешка, каза Димитров.

Напишете първия коментар

Напиши коментар