НИГЕРИЙСКИ ФУТБОЛИСТИ МОЖЕ ДА ЗАИГРАЯТ НА СТАДИОН „ЛОКОМОТИВ“

ЛОКОМОТИВ On-line ПОМАГА В МЕЖДУНАРОДНИТЕ КОНТАКТИ НА РЪКОВОДСТВОТО НА „ЖЕЛЕЗНИЧАРИТЕ“

11 септември, Русе. Чрез нашият интернет сайт ръководството на „ЛОКОМОТИВ-ЧИКАГО“ влезе в контакт с представители на нигерийския футбол.

Офертата, която пристигна на редакционния e-mail на „ЛОКОМОТИВ On-line“ бе предадена в клуба и съпрезидентите Орлин Танов и Венцислав Ангелов се решили да влязат в преговори с Виктор Акпан, бос на „Престиж ФК“ от африканската държава. Нигерийците предлагат на „ЛОКОМОТИВ-ЧИКАГО“ дългосрочно сътрудничество между двата клуба, което ще стартита с международен приятелски мач в Русе още тази есен. „Престиж ФК“ е популярен в Нигерия с традиционно силния си юношески отбор, в който се състезават 60% от националите на страната между 16 и 20 години.

Сред тях има и футболисти, които са спечелили Купата на Африка през тази година. Г-н Акпан изразява готовност да предостави на „железничарите“ част от младите си таланти със свободен трансфер за определен период от време. Босът на „Престиж ФК“ е бил насочен към ЛОКОМОТИВ (Русе) от високопоставен член на българското посолство в Нигерия.

Сред основните фактори за изборът са успешното представяне на юношите на „железничарите“ в отминалото републиканско първенство и силния старт на представителния отбор през тази година.

WWW.Lokomoriv1930.dir.bg

Напишете първия коментар

Напиши коментар