Нови дарения за школата на Локомотив (Русе)

Фирмите „Доминекс Про“ и „Макс Дизайн Плюс“ продължават с щедрите си дарения за школата на ФК Локомотив (Русе). Днес техните шефове връчиха на най-малките футболисти на „железничарите“ нова официална екипировка за започващия в неделя сезон в Зона „Варна“.

На специална церемония днес Нина Крушева от „Доминкес Про“ и Сердар Ибрям от „Макс Дизайн Плюс“ връчиха „червено-черните“ фланелки на малчуганите от школата. Екипите са с марката „Спортика“ и носят емблемата на клуба. На събитието на клубната база в комплекс „Ялта“ присъстваха председателят на Управителния съвет на ФК Локомотив (Русе) Петър Петров, старши треньорът на отбора Борислав Богомилов, както и много родители на децата.

Отборите на наборите 2005 и 2007 ще участват в тазгодишните първенства на Зона „Варна“. Шампионатът по Футбол 9 /деца, родени 2005 г./ започва в неделя, 2 октомври. Локомотив (Русе) е домакин в два мача. Срещите ще се проведат на стадион „Дунав“. От 9:30 ч. сутринта е мачът срещу Лудогорец 1945 (Разград), а от 13:00 ч. започва двубоят срещу Светкавица (Търговище). Треньор на тази формация на Локо (Русе) е Огнян Брайнов.

academy
Председателят на УС на ФК Локомотив (Русе) Петър Петров, заедно с шефовете на „Доминекс Про“ Нина Крушева /отдясно/ и Сердар Ибрям от „Макс Дизайн Плюс“ /отляво/ позират с облечените в чисто нови екипи деца от школата на „железничарите“.

Напишете първия коментар

Напиши коментар