НЯКОЙ СЕ УПЛАШИ ОТ „ЖЕЛЕЗНИЧАРИТЕ“

ЛОКОМОТИВ-Ч (РУСЕ) 3:0 сл. Албена’97 (Оброчище)

Русе, 9 септември, неделя, Стадион „Локомотив“, 250 зрители.

Аматьорският отбор на „Албена’97“ реши да си спести нова разгромна загуба и не пътува до Русе за срещата от четвъртия кръг на североизток с Локомотив-Чикаго. Старши треньорът на тима от село Оброчище Сергей Димитров сподели преди време, че футболистите на Албена’97 трудно се събират за мачовете в началото на сезона, тъй като повечето работели по морето през лятото.

В предишното си гостуване в Шумен „курортистите“ отнесоха разгром с 1:7, а и след победата на Локомотив-Чикаго с 6:0 над Орловец преди седмица, вероятно са преценили че в безсмислено да ходят на мач в Русе.

Точно в 16:15 ч. главният съдия и дежурният делегат присъдиха служебна победа с 3:0 за русенските „железничари“.

ЛОКОМОТИВ-Ч (РУСЕ) – ЛОКО-Ч – резерви 8:3

9 септември, Русе. След като стана ясно, че „червено-черните“ печелят служебно, ръководството на русенци реши да не разочарова феновете на отбора и за минути бе събран резервния отбор на Локомотив-Чикаго. В неговите редици се включиха и треньорите Митко Димитров и Людмил Александров. Проверката започна с плътен натиск на „титулярите“, които поведоха с 3:0 след бърз хет-трик на Боби Георгиев. През втората част четири гола за първия отбор наниза Калоян Йорданов, един път се разписа и Владо Иванов. „Резервите“ отвърнаха на удара с две попадения на Павлин Йотов и гол на Яковленко.

Напишете първия коментар

Напиши коментар