ОТПАДАМЕ НЕЩАСТНО В ГРУБ МАЧ

ЛОКОМОТИВ (Русе) 1:2 Черноморец (Бургас)
Голмайстори: 0:1 Кралев 20, 1:1 Неджати 45, 1:2 Гавалов 81

Полицията бие фенове на „червено-черните“ след края на срещата

В равностоен, но изпълнен с много напрежение мач младите локонадежди отпаднаха от борбата за медали в републиканското първенство при старшата възраст. Пред близо 500 свои фенове те загубиха нещастно от Черноморец (Бургас) след груби грешки в защитната формация и много пропуски в нападение. Гостите излязоха напред в резултата с гол на Кралев, който се оказа сам на празна врата в 20-та мин. при една атака на „акулите“. Последваха силни минути за ЛОКОМОТИВ и след несполуките на Петров, Османов и Минев при едно меле в края на първото полувреме Окан Неджати отбеляза за 1:1. След почивката „железничарите“ продължиха да търсят нови попадения, но черноморци използваха всяка възможност за накъсване на играта и бавене на времето. Това изнерви допълнително младите локомотивци и се достигна до недостйни сцени по терена и остри единоборства, които накараха съдията Стефанов да не пести картоните. Върхът бе в 83 мин, когато при една симулация на Албенков от Черноморец реферът се оказа подведен и показа червен картон на Неджати. Минута преди това гостите бяха повели в резултата чрез Гавалов и така нашите съвсем смъкнаха гарда.
Напрежението по терена се пренесе и на трибуните, когато след последния съдийски сигнал полицията влезе в конфликт с феновете на „железничарите“. Най-фрапиращият инцидент бе побоят, който полицай със служебен № 64177 нанесе над невръстен малчуган и си заслужи осввиркванията на тълпата. Наложи се старши треньорът на ЛОКО Димитър Димитров да се намесва и да предотврати нови сблъсъци.
ЛОКОМОТИВ: Маринов, Александров, Григоров, Михайлов (Георгиев) Трендафилов, Великов, Хасан, Петров (Яковленко), Неджати, Османов, Минев (Джукелов)

СЛЕД МАЧА:

Димитър Димитров – “ Този мач можеше да завърши при по-обратен резултат, защото се видя, че гостите не бяха по-добри от нас. Две фрапиращи грешки на вратаря и на централния зашитник Григоров доведоха до негативния резултат. Те са млади момчета, поддават се на емоциите и при този негативен резултат неможахме да обърнем мача“

Напишете първия коментар

Напиши коментар