Победи по-добрият

Спартак (Русе) – Локомотив (Русе) 1:0

На 15 ноември от 15:00 часа на стадион „Локомотив“ се проведе футболна среща между отборите на Спартак (Русе) и Локомотив (Русе).

През цялото време на играта и двата отбора показаха устремна и бърза игра, служейки си с далечни прехвърляния. В отбора на „Локомотив“ бяха поставени на някои от постовете нови състезатели, които успешно се справиха със задачата си. По-хомогенният отбор в състезанието бе тоя на „Спартак“. Сигурни в защитата и отбраната спартакци проведоха много успешни и замислени нападения, в резултат на което състезателите от нападението отправиха редица удари във вратата на „Локомотив“, успешно парирани от младия вратар. Първото полувреме завърши при резултат 0:0.

През второто полувреме отборът на „Локомотив“ се яви в променен състав, а в отбора на „Спартак“ бе поставен като лява свръзка Светослав Калчев (сега състезател на отбора на Спартак (София). Влизането на Калчев активизира нападението на „Спартак“ и в първите десет минути играта бе бърза. Нападението на „Спартак“ често застрашаваше вратата на „Локомотив“. След една лична акция на Калчев, последният пласира отлична топка на свой съиграч, който я прати във вратата на „Локомотив“ и „Спартак“ победи с 1:0.

До края на срещата и дата тима продължиха да провеждат нападения, но безуспешно.

От отбора на „Локомотив“ по-добре се представи отбраната. Нападателите му, въпреки и да имаха изгодни положения, рядко стреляха във вратата на „Спартак“. Отборът на „Спартак“ игра сърцато и устремено, с чести удари във вратата на „Локомотив“.

Напишете първия коментар

Напиши коментар