ПРЕДИ МАЧА: Локомотив (Русе) – Суворово

Локомотив (Русе) посреща отбора на „Суворово“ в среща от предпоследния XXXII-и кръг на Североизточната трета лига. Двубоят ще се играе на стадиона в Червена вода в неделя, 21 май, от 15:00 часа.

Железничарите“ излизат за победата в този мач. Цената на техния успех ще бъде гарантиране на шестото място преди края на сезона. Суворово“ пък е непоклатим от третото място и ще остане на тази позиция в крайното класиране. В оставащите два мача футболистите, представящи градчето от Варненска област, буквално ще доиграват сезона.

Новините от Локо (Русе): За „железничарите“ предстоящият мач ще е своеобразен поправителен изпит. Те имат да си връщат на „Суворово“ за единствената домакинска загуба, която претърпяха през сезона дотук. За двубоя в Червена вода в игра ще се завърнат Мартин Иванов и Динко Станчев, които изтърпяха своите наказания за получени картони.

Новините от „Суворово“: След като за втори път през този сезон суворовци успяха да победят силния тим на „Добруджа 1919“ в предния кръг, настроението в техните редици е приповдигнато. Няма напрежение преди предстоящия мач срещу Локомотив (Русе). Тимът изпълни целта си за класиране в челото на таблицата и спокойно ще доиграе сезона.

Статистиката: Двата тима се срещнаха за пръв път в историята на българското първенство едва през настоящия сезон 2016/17. Досега те си размениха по една победа като гости. Локомотив (Русе) удари суворовци с 3:1 на техен терен на 9 октомври миналата година, но те пък „върнаха жеста“ на „железничарите“ тази пролет, на 19 март, когато победиха в Русе с 2:0.

Последният мач между двата отбора в Русе: Победа с 2:0 за „Суворово“ в среща от Североизточната трета лига, играна на 19 март.

Последният мач на Локо (Русе): Загуба с 0:2 като гост на Черноморец (Балчик) в среща от Североизточната трета лига, играна на 17 май.

Последният мач на „Суворово“: Победа с 1:0 като домакин на Добруджа 1919 (Добрич) в среща от Североизточната трета лига, играна на 17 май.

Стадион: в Червена вода – намира се на 170 км от Суворово. Вход свободен!

Времето в часа на мача: Разкъсана облачност до слънчево. Температурата ще бъде 19 градуса.

Съдийски назначения и делегат на БФС: Драгомир Колев от Разград ще бъде главен съдия на мача Локомотив (Русе) – Суворово. Ще му помагат неговите съграждани Васил Тодоров и Владимир Стефанов. Четвърти съдия ще бъде Борис Попов от Русе. За делегат на БФС на мача е назначен бившият международен съдия Светлозар Маринов от Русе.

Медийно покритие на мача: По традиция Lokomotiv1930.com ще предава развитието на резултата с подробности чрез своята фейсбук страница. Следете статусите ни по време на мача.

Напишете първия коментар

Напиши коментар