ПРЕДИ МАЧА: Мартин Иванов

Локомотив (Русе) посреща Черноломец (Попово) в завързан мач от XXV-ия кръг на първенството на Североизточната Трета лига. Срещата е в неделя, 30 април, от 16:00 часа на клубния стадион на „железничарите“.

Поповчани пристигат в Русе с настроение след победата им областното дерби с 2:0 срещу Светкавица (Търговище) в миналия кръг. На другия полюс са локомотивци, които стъпиха накриво с 2:3 в Шумен срещу „Волов“.

Нека да припомним интересния факт, че настоящият старши треньор на „Черноломец“ Илиян Памуков е юноша и бивш футболист на „Локомотив“ при последните му участия в „Б“ група в средата на 90-те години на миналия век.

През есента в Попово двата съперника завършиха наравно в зрелищно 4:4, като „железничарите“ на три пъти повеждаха в резултата и при малко повече концентрация можеха да се поздравят с пълния успех.

Футболното шоу 4:4 тогава, обаче, бе помрачено от бруталната контузия на бранителя на Локо (Русе) Мартин Иванов, който от тогава насам е принуден да гледа съотборниците си от трибуните, тъй като възстановяването му тече бавно. И към днешната дата Иванов все още е извън терена.

За бившия му тим „Черноломец“, за „Локомотив“, за предстоящия сблъсък в неделния следобед между двата отбора, за дългия път възстановяването от тежката контузия и кога да го очакваме пак в игра – по тези въпроси разговаряхме с Мартин Иванов. Вижте повече във видеото:

Напишете първия коментар

Напиши коментар