Променят програмата, заради отказването на “Академик-Бона” /Търговище/ и“Кубрат”

В “Чикаго-Атлетик” надъхани след добрия старт, с “Локомотив” започна тренировки бившият страж на “Бенковски” Казаков

Отказването на отборите на “Академик-Бона” /Търговище/ и “Кубрат” от участие в тазгодишния шампионат по футбол в Североизточна “В” група наложи промени в първоначално изнесената програма. Във втория кръг представителите на русенския регион – “Локомотив” и “Чикаго-Атлетик”, трябваше да срещнат съответно тимовете на “Кубрат” и “Академик-Бона”. След направените корекции “железничарите” ще приемат на своя стадион в неделя “Бенковски” /Бяла/, а “Чикаго-Атлетик” ще пътува до Оброчище за среща с отбора на “Албена”.
Ръководствата и играчите на двата наши отбора в трета дивизия приеха нормално новите си противници във втория кръг.
“Готвим се според програмата и излизаме за победа срещу “Бенковски”, казаха вчера пред наш репортер от щаба на “Локомотив”, като добавиха, че проблеми в отбора нямало.
Промяна има и в третия кръг. В него, играчите на ”Локомотив” ще гостуват на един от основните си конкуренти за първото място -“Феърплей” /Варна/.
Междувременно в тима на Димитър Димитров-Кулеманс бе картотекиран и бившият вратар на “Бенковски” Казаков, след като стана ясно, че от “Чикаго-Атлетик” нямат намерение да преотстъпят Мирослав Златански в тима на “железничарите”.
С дебютанта в Североизточна “В” група – “Чикаго-Атлетик”, тренировки започна бившият страж на “Дунав” Иво Станев. Дали ще бъде картотекиран в отбора, дума ще има треньорът на тръстенишкия тим Ремзи Нуриев.
Отличната игра и резултат в първия кръг срещу “Калиакра” засили апетита на всички в отбора. За гостуването на “Албена” пред “Чикаго-Атлетик” друга алтернатива освен победа няма. “Отиваме и бием, демонстрираха завидно самочувствие част от играчите. “Видяхме, че дяволът не е толкова черен. Щом успяхме да бием с такъв голям резултат традиционно силния в групата “Калиакра”, значи можем да бием и “Албена”.

Напишете първия коментар

Напиши коментар