ПЪРВИ ЗАПЛАТИ РАЗДАВАТ В ЛОКОМОТИВ-ЧИКАГО

Продължава подготовката на русенският третодивизионен клуб Локомотив-Чикаго за новото първенство. Ръководство на „железничарите“ е амбицирано през настоящия сезон отбора да се завърне на втория етаж в българския футбол и по всичко изглежда, че този път късмета ще бъде на тяхна стана.

Основнен конкурент на североизток се очертава новакът Добрич 2000, който ясно афишира амбиции за първото място. Останалите традиционни фаворити Доростол (Силистра), Феърплей (Варна) и Шумен 2001 едва ли ще се намесят в борбата за призовите места. Доростолци почти сигурно се отказват, докато тимовете на Варна и Шумен заявиха намерение да обигравят само юношите си в първенството на Североизточната „В“ група.

При това положение русенските „железничари“ се очертават като претендент номер едно за пряка промоция в Първа лига. Футоболистите продължават да се готват сероизно на базата на стадион „Локомотив“ за първата среща, която е на 19 август от 18 часа срещу Левски (Главиница). Шефовете на Локомотив-Чикаго пък раздали първите заплати, които са едни от най-високите на североизток.

Напишете първия коментар

Напиши коментар