С всички сили към победата

ДНА (Русе) – Локомотив (Русе) 1:0

Играта протече при лошо време – силен вятър и дъжд. Състезателите и от двата отбора хвърлиха всички сили, за да извоюват победата. Първите минути преминаха при натиск от страна на „Локомотив“. Отборът на военните проведе няколко откъслечни нападения.

В 15-ата минута, поради неразбирателство в отбраната на „Локомотив“, Илиев (№ 11), от отбора на ДНА, успя да отбележи единствения гол за срещата. До края на първото полувреме нападенията и на двата отбора бяха много активни, без обаче да се постигне резултат в гола.

Цялото второ полувреме протече нервно, в опити за некоректна игра, в резултат на което бяха отстранени от ДНА двама състезатели и от „Локомотив“ – един. Въпреки териториалния си превес и амбицията да изравнят, локомотивци не успяха да преодолеят сгъстената защита на ДНА. Краят на срещата дойде при резултат 1:0 за ДНА.

Отборът на военните постигна втората си победа в досегашните си срещи. Докато защитата се справи успешно с нападението на противника, полузащитниците и нападението на ДНА не задоволиха. Връзката между отделните линии не бе поддържаха добре.

В сравнение със срещата си от миналата седмица, сега „Локомотив“ показа подобрена игра. Състезателите от нападението обаче не съумяха да устроят така играта си, че чрез пробиви да постигнат резултат.


Йордан Стойков

Напишете първия коментар

Напиши коментар