С юмруци и шамари бе белязана контролата на „Дунав“ и „Локомотив“

Лидерът в „Б“ ПФГ се наложи с 4:1 над „железничарите“

С елементи от боксов мач протече приятелската среща между отборите на „Дунав“ и Локомотив“, завършила с победа на символичните домакини с 4:1. През първата част не бе отбелязано нито едно попадение, но за сметка на това емоции за зрителите не липсваха.

След едно остро единоборство между Ивайло Кирилов от „Дунав“ и Самуил Пачеджиев от „Локомотив“ двамата се хванаха за гушите, като преди това си удариха по един юмрук. За да защити своя съотборник на помощ се притече и голмайсторът на „сините“ Благовест Георгиев, който с един шамар набързо реши спора. Съдията на срещата изгони Кирилов и Пачеджиев и обстановката се успокои.

През второто полувреме бой нямаше, но головете пък бяха достатъчно. Първо Янков изпълни точно отсъдената дузпа за игра с ръка в наказателното поле на играч на „Локомотив“ и даде преднина за „Дунав“. На два пъти таранът Димитър Димитров вкара коженото кълбо в мрежата на „железничарите“ и увеличи резултата на 3:0 в полза на „сините“. В самия край на срещата двата отбора, чрез Борислав Стоянов и Петьо Огнянов, си отбелязаха по едно попадение и оформиха крайния резултат на 4:1 в полза на „Дунав“. Това бе четвърта проверка за „Дунав“ в предсезонната подготовка и едва първа за „железничарите“.

Напишете първия коментар

Напиши коментар