Тодоров сглоби тим на зона “Русе” – вика млади надежди на „Локо“

Ръководителят на звено Детско-юношески футбол към областния съвет на БФС в Русе Тодор Тодоров обяви вчера списъка с имената на футболистите, набор 1983, които ще вземат участие на турнира в зала Албена 2001. Известният треньор бе натоварен с мисията на селекционер на сборен тим от играчи в зона Русе.

След като тества в контролни игри възможностите на по-широк кръг от кандидати, Тодоров набеляза четирима футболисти на Дунав. Това са Преслав Недялков, Веселин Митев, Данаил Петков и Галимир Георгиев. Бенковски /Бяла/ също ще има представители – Дамян Дамянов, Росен Русанов и Пламен Божанов. Тодоров призна обаче, че все още се колебае по въпроса дали Божанов да тръгне за състезанието до морето.

Локомотив-Чикаго /Русе/ ще помага на сборния отбор с две момчета – Борис Минев и Тихомир Илиев. Кольо Колев от Лудогорец пък ще бъде единственият наемник от Разградска област.

Приятно съм изненадан от качествата на младите футболисти от Бенковски /Бяла/. Явно, че в този затихнал през последните години център отново се работи сериозно, коментира Тодоров.

Напишете първия коментар

Напиши коментар