“Локо-Чикаго” дава кола в томбола със зрители

Клубът предвижда безплатен вход за ученици и студенти

Томболи с голяма награда лек автомобил ще се разиграват в домакинските мачове на Локомотив-Чикаго, обяви съпрезидентът на клуба Венци Ангелов. Те ще се теглят веднъж на три срещи и возилото може да спечели всеки, закупил билетче за мача.

Предвижда се колите да бъдат на стойност 2 000-3 000 лева. Знам, че много хора няма да повярват, но с колегата ми Орлин Танов сме решили този въпрос. Искаме на стадиона да идват поне по 1 000-1 500 души и това е един от начините да ги привлечем. След като първенството напредне и видим накъде сме, ще обявим датата на първата томбола, заяви Ангелов.

Студенти и ученици ще гледат мачовете на Локо-Чикаго безплатно, останалите ще плащат по левче, реши още клубното ръководство. Според него феновете на отбора могат да се лишат от една бира в заведение, за да помогнат на отбора. Приходите от билети изобщо нямало да покрият разходите за домакинските мачове, а за печалба не можело и да се говори.

Договорили сме се с Дунав за трансфера на Пламен Кръстев. Със съгражданите си поддържаме колегиални отношения, двата русенски тима трябва да си помагат, заяви Ангелов. Въпросът с Ценко Серафимов бил по-сложен и щял да се реши по-късно. Мирослав Енев, който в момента лекува контузия, щял да бъде картотекиран за първия мач на Локо-Чикаго навън. Обединеният клуб получил уверенията на общинските власти, че няма да има проблем да се продължи договорът за стадион „Локомотив“.

Напишете първия коментар

Напиши коментар