“Локо-Чикаго” изгони Кръстев

Ръководството на Локо-Чикаго освободи халфа Пламен Кръстев. Футболистът тренира с отбора през цялото лято с надеждата, че Дунав и железничарите ще се споразумеят по неговия трансфер. Правата на Кръстев се държат от сините.

Пламен няма място при нас!, отсече пред Утро съпрезидентът на Локо-Чикаго Венци Ангелов. Всички момчета се съгласиха с предложените им финансови условия, но Кръстев почна да се пише на велик футболист и да претендира за по-високо заплащане. Това момче не си дава сметка, че не може да разговоря с нас от позицията на силата и да удря с юмрук по масата. Няма да търпим никакви капризи. А ако Пламен наистина се взима за велик играч, моля, нека да си намери друг отбор, обясни Ангелов.

Въобще пък не е вярно, че сме проплаквали за Мирослав Златански. Ние нямаме нужда от този футболист. Отборът ни има вратар и той се казва Иван Милчев. Другото са спекулации, добави клубният шеф. Вече били картотекирани 18 футболисти.

Утре Локо-Чикаго ще открие сезона с домакински мач от 17 часа на стадион Локомотив срещу Левски /Главиница/. Момчетата на треньора Димитър Димитров-Кулеманс ще излязат на терена с нова екипировка, закупена през седмицата. Тя е на стойност 1000 лева.

Напишете първия коментар

Напиши коментар