“Локо-Чикаго” имал тим за Втора лига

Локо-Чикаго е фаворит за първото място в Североизточната зона, смята старши треньорът на тима Митко Димитров-Кулеманс. Ако не ни мине котка път, догодина нашият тим ще се завърне в състава на професионалната Втора лига, смята наставникът.

В неделя ръководеният от него състав ще открие сезона с домакински мач срещу гостите от Левски /Главиница/.

Разполагаме с опитен вратар като Иван Милчев. Вярно, Златански ни обърна гръб, но Иван е страж, който заслужава доверие, смята Димитров. Той намира още, че и защитната формация не изглежда зле даже и заради самото присъствие на опитен бранител като Миро Енев.

Според Кулеманс халфовата линия ще трябва да вложи повече въобръжение в градежа на атаките. Нападателите Боби Георгиев и Калоян Йорданов трябва да бъдат захранвани с голови пасове, но Локо-Чикаго има полузащитници, които умеят да правят асистенции. Мартин Керчев е един от тях, каза Димитров. Той дабави, че ако Дунав пусне Пламен Кръстев, тимът ще се сдобие с още един класен халф.

На въпроса дали не се притеснява, че някои от звездите му говорят много, вместо да гледат към топката, треньорът отговори утвърдително. Който приказва повече, ще бъде глобяван, закани се Кулеманс.

Напишете първия коментар

Напиши коментар