„Колеяж“ победи „Локомотив“ пред хиляди на стадиона в Русе

Локомотив (Русе) – Колеяж (Полша) 0:4

Никога досега стадионът „Локомотив“ не е побирал толкова многохилядна публика, както на футболната среща между отборите на Локомотив (Русе) и Колеяж (Полша), играна в събота.

На добрата техника и правилна тактическа постройка на играта на гостите, локомотивци противопоставиха бърза и устремна, обаче лишена от замисъл, с неточни подавания, безрезултатна игра. Отличният Аньола (№ 8) организираше и водеше нападенията на поляците, които много често се озоваваха по най-къс път пред вратата на Енев, принуждавайки го с мъка да спасява опасните им удари.

В началото на второто полувреме локомотивци очертаха временно териториално надмощие, което остана неизползвано поради неточната стрелба на нападателите. През цялото останало време инициативата бе отбора на гостите (съотношение на ударите 17:9). Головете отбелязаха: Аньола (№ 8) в 6 и 29 мин при недоразумение в крайната отбрана на „Локомотив“, в последните две минути на срещата Смектала (№ 9) и Шугаш (№ 10) затвърдиха победата на „Колеяж“, покачвайки резултата на 4:0.

Публиката еднакво аплодира добрите прояви на гостите и на домакините. Лошо впечатление остави само незадоволителното ръководство на съдията Ив. Кънчев.


Л. Гинев

Мнения

Напиши коментар