19 футболисти картотекира Локо (Русе) за Трета лига

Трима треньори от школата на „железничарите“ бяха картотекирани в първия отбор

Ръководството на Локомотив (Русе) картотекира в Зоналния съвет на БФС във Варна 19 футболисти за началото на сезона в Североизточната трета лига. Всички картотекирани са местни кадри. Въпреки това, селекцията в първия тим на „железничарите“ остава отворен процес.

Старши треньорът Борислав Богомилов очаква до седмица-две към Локо (Русе) да се присъедини десния бек Александър Маринов, който през миналия сезон игра в английския аматьорски тим „Фавершъм“. Русенецът Маринов стана шампион на Кент Каунти с този отбор и е дал дума да облече „червено-черния“ екип веднага, след като се прибере от Острова.

Любопитен факт е, че трима от треньорите в детско-юношеската школа на Локо (Русе) бяха картотекирани в първия отбор като футболисти. Сред тях е 40-годишният плеймейкър Ивайло Кирилов, който ще бъде играещ помощник-треньор при мъжете, но също ще води и една от формациите в школата. С картотеки са още треньорите от ДЮШ Огнян Брайнов и Николай Дойнов.

Под рамката на вратата конкуренция в редиците на Локо (Русе) ще си правят вратарите Пламен Сашев и Радосвет Христов.

В защита „железничарите“ ще разчитат на Атила Юмер, Джан Али, Ивайло Иванов, Борислав Джарнавлиев и Огнян Брайнов.

В халфовата линия и по крилата ще действат: Борислав Караиванов, Живко Парашкевов, Ивайло Кирилов, Мартин Иванов, Валентин Валентинов, Динко Станчев, Николай Дойнов, Меджнун Ахмедов, Мартин Рачев и Алеф Караосман.

На върха на атаката за Локо (Русе) ще бъдат Станимир Петров и Радомир Хараланов.

Първият официален мач за русенските „железничари“ от 2002 г. насам ще бъде тази събота, 13 август, от 18:00 ч. в Силистра. Съперникът е Доростол 2013.

Мнения

Напиши коментар