$70 000 е висока цена за кандидат-купувачите на ФК Локомотив (Русе). Орлин Танов закрива клуба!!!

Локомотив-Чикаго ще се откаже от участие в първенството на “Б” група. Президентът на клуба Орлин Танов заяви, че не иска да се занимава с футбол и е прекратил ангажиментите си към отбора. Преди месец той настояваше за обединение с другия русенски тим Дунав. След като разговорите за това се провалиха, Танов решил да развее бялото знаме.

– Явно никой в Русе вече не се интересува от Локо-Чикаго. Затова през тази година няма да имаме отбор – заяви вчера босът. – Жалко само за труда на момчетата, които след седемгодишно отсъствие върнаха отбора в професионалния футбол.

Локомотив-Чикаго така и не започна подготовка за новия сезон. Петима от играчите вече тренират с Дунав. Клубният стадион “Локомотив” не се поддържа от няколко месеца и сред скамейките е израсла цяла джунгла.

На няколко пъти русенски бизнесмени се опитаха да закупят отбора от съпрезидентите Орлин Танов и Валентин Ангелов. Двамата шефове обаче заковаха първоначална цена от 100 хил. долара, а след това слязоха на 70 хил. долара и повече не отстъпиха от нея.

Напишете първия коментар

Напиши коментар