ПРЕДИ МАЧА: Живко Дончев и Дани Братоев

Локомотив (Русе) ще изиграе последния си мач от сезон 2022/23 в Североизточната Трета лига. „Железничарите“ гостуват във Варна на дублиращия тим на „Черно море“. Мачът ще се играе в събота, 3 юни, от 18:00 часа на местния стадион „Корабостроител“.

Домакините са на път да завършат дебютния си сезон в Трета лига на 6-о място. Мнозина очакваха по-силно представяне от втория тим на „моряците“ предвид силната школа, на която се опира тази селекция, но редица колебливи игри доведоха до позиция в средата на таблицата.

За русенските „железничари“ отминаващият сезон имаше две лица – кошмарна есен и пълноводна пролет. От абсолютен аутсайдер „Локо“ успя да се спаси от изпадане благодарение на точна зимна селекция, подсилила сполучливо тима в офанзивен план.

За „Черно море II” и за „Локомотив“ този мач от последния кръг на сезона има „протоколен“ характер, а крайният изход ще зависи определено от мотивацията, с която двата отбора ще подходят към двубоя.

„Тренирахме добре пред седмицата и сме готови да завършим първенството, като вземем трите точки във Варна“, сигурен е в успеха на „железничарите“ бранителят Живко Дончев. Неговите съотборници така и нямат победа навън през тази кампания, така че мачът срещу „Черно море II” ще бъде техният последен шанс да сторят това.

Зоналният съвет на БФС, предвид вероятно икономии на разходи, е решил да назначи само варненци като длъжностни лица на срещата Черно море II – Локо (Русе). Главен съдия ще бъде Дойчин Дочев. Ще му помагат асистентите Красимир Атанасов и Калоян Илиев. Четвърти съдия ще бъде Тодор Киров, а за делегат е назначен Александър Атанасов.

Във видеото може да видите разговор с двамата наши млади футболисти Живко Дончев и Дани Братоев преди гостуването във Варна:

Напишете първия коментар

Напиши коментар